Hårextensions

Alla människors liv ser olika ut, så också deras önskemål om ett långt fylligt hår. På Top4hair har vi försökt tillgodose detta genom att ta fram hårförlängningsprodukter som passar alla. Varje sig du önskar ett långt hår tillfälligt, permanent eller bara vill ha en schyst frisyr för kvällen. Metoden handlar om sättet som förlängningen fästs på ditt hår. Våra löshår med keratinvax, tape och clips. Löshårsspecialisten på Top4hair smälter samman keratinet med Ditt egna hår, slinga för slinga. Löshåret vi använder är självklart remyhår och har väldigt bra kvalitet.
 

Tape Extensions

Vi är stolta att kunna leverera 100% etiskt handlat indiskt hår. Det betyder att vi kan garantera hårets ursprung från start till slut. Håret har gått igenom en mycket skonsam färgprocess där inga skadliga kemikalier används. Detta gör att håret behåller sin naturliga elasticitet och fjällskiktet är intakt.

Efter stor efterfrågan från våra kunder, har tape extensions systemet utvecklat. Skapar volym, längd och färgeffekter utan avancerade verktyg. Håret kan återanvändas.

Nail hair – keratin löshår

Nail Hair består av äkta löshår och finns i flera kvaliteter och längder, detta för att du enkelt ska kunna matcha din egen hårkvalitet och få ett så naturligt resultat som möjligt. Det stora färgutbudet gör också att du på ett smidigt sätt kan hitta en hårfärg som stämmer överens med din egen. Slingorna är förlimmade och fästs med värme. För att fästa slingorna smälts fästet med värmetång och bearbetas sedan till små runda fästen som appliceras vid din hårbotten. Det äkta håret kan både klippas, plattas, lockas och stylas till den frisyr som du önskar. Metoden tas enkelt ur med hjälp av remover och speciell tång för borttagning.

MICRORING EXTENSIONS

 Microring-metoden ger dig drömhåret utan varken värme, vax, tejp eller lim. Med små microringar fäster du istället ditt löshår utan krångel. Stick Hair är löshår av Rapunzel Original-kvalitet. Med en praktisk krok fäster du microringarna och löshåret tillsammans med ditt hår. Microringen är försedd med en silikonbeklädd yta som gör att löshåret fäster bra i ditt hår. Microring Extensions finns i flera nyanser och färger för att passa ditt hår och din hårkvalitet optimalt. Det äkta håret kan enkelt klippas in, stylas, lockas och plattas för att passa dig och din look.