AHA peeling 

Markant förbättring av hud. Den minskar djupa linjer, synliga ålderstecken, pigmenttecken och fina linjer. Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10gg

Förändringar efter solskador,reducerar fina rynkor, torr hud och fet seborré, vid post – acne eller pigmentering. Redan efter första behandlingen blir huden frisk, hälsosam och med fräsch utseende. Behandlingen stimulerar cellföryngring och ökar syntes av kollagen, har en uttalad fuktade effekt och förmåga att reducera pigmentering. Aktiva ingredienser: Fruktsyror (glykolsyra, mjölksyra, citronsyra)

Klassisk ansiktsbehandling

Klassiska ansiktsbehandlingar innehåller olika steg där vi beroende på valt program erbjuder exfolierande syror som peelar och avlägsnar gammal hud, klassik massage i ansikte, hårbotten, axlar, nacke och decolletage.

Porrengöring (ansikte eller rygg)

För dig som behöver få din hud grundligt rengjord. Rengöring, hudanalys, ånga, portömnig, avslutande lugnande mask.

Microneedling

Micro-Needling kollagenboost för huden
Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion eller kemisk peeling.

Behandlingen innehåller andra steg som Kemisk peeling/ Ado/ AHA peeling, dermobration och/eller led ljus och olika hudvårdande ämnen så som exempelvis hyalyronsyra, vitaminer och mineraller eller Yellow Rose blandade vitamin booster, BDR eller BB Glow serum. Vad behöver din hud och antal gånger bedömer och ge råd terapeut.

När är en behandling med Microneedling lämplig?
Microneedling behandlingen används framför allt för att behandla följande indikationer:

solskador
slapp och åldrad hud
rynkor och fina linjer
hudstrior och akne ärr
stora porer
pigmentfläckar

Vad händer inför en Microneedlingbehanling?
Du träffar en av våra legitimerade utövare för en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar utövaren sedan vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och eventuella risker .

Därefter tar ni ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

Kurbehandlingar kan behövas för att uppnå önskat resultat.

Hur går en behandling till?

En Microneedlingbehandling går till så att 5-12 sterila engångsnålar skapar microkanaler ned i huden. Beroende på vilket hundområde/ hudåkomma som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t.ex. hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin i huden

Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag då vi använder bedövningskräm. Vanligtvis krävs 4-6 behandlingar med ca 2 – 4 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar

Vad kan jag förvänta mig?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 3-12 månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling maj har gjort. Efter behandlingen bör du inte inte röra vid ansiktet för mycket och du skall hålla det rent (risk för bakterier).

Du ska även undvika sol, ansträngning eller bastubad som gör att du svettas. Du skall även undvika makeup upp till 48 timmar efteråt.

Kombinations- och eftervård:

Microneedling behandling kan kombineras med andra typer av behandlingar som t.ex. led ljus terapi, ADO eller kemisk peeling m.m.

Koreanska BB Glow behandling

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreanska tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.


BB Glow Treatment rekommenderas

För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Åldersfläckar
Ojämn ton
Missfärgning (hypopigmentering)

Kontraindikationer mot BB Glow behandling:
Cancer
Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
Akuta infektionssjukdomar
Graviditet och amning
Akuta inflammatoriska processer
Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
Inflammerad akne;
Öppna sår och brännskador
Epilepsi
Allergi mot komponenter
Feber
Med försiktighet vid diabetes och herpes.
Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.
Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.
Behandlingseffekt:[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
Stimulering av kollagenproduktion
Ökar hudens elasticitet
Ger näring och hydratisering
Föryngring, återfuktning och lyftning
Minskar antalet fina rynkor
Minskar porer
Förbättrar hudens naturliga skydd
Ökar jämn hudfärg
Berikar huden med antioxidanter
Neutraliserar fria radikaler

Om fördommar om BB Glow behandlig:
BB Glow behandling har inget att göra med proceduren ”Camouflage” i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar.
BB Glow behandling – utförd med Microneedling Pen och speciala mesoserum + BB serum. Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden, som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid.
Mesoserum införs i huden med hjälp av Microneedling Pen.
BB serum fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färg finns i 3 olika färgtoner.
Efter behandling:

Avstå från aktiv sol i 14 dagar
Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel.
Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta under minst fem dagar
Använd solskyddsmedel.