Med anledning av COVID-19

Vi tackar våra kunder som kommer och stödjer oss i den här svåra tiden vi alla är inne i. För att kunna fortsätta som vanligt och ha The Barber Shop öppet med sina anställda behöver vi alla hjälpas åt. Alla småföretagare gör allt för att kunna hålla öppet och finnas kvar. Utan er finns inte vi!

 

 

Välkommen in på en spektakulär upplevelse.

En stund i vår salong är en stunds total avkoppling. Ett lyxigt avbrott i vardagen i en fantastisk miljö. Boka tid hos någon av våra duktiga frisörer.
Vi erbjuder förstklassiga behandlingar, rakning med kniv, varma omslag, skäggtrimning , skin fade och klippning.

 

BRETT UTBUD AV SKÄGGVÅRD OCH HÅRVÅRD FRÅN LEDANDE VARUMÄRKEN

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av skäggvård, hårvård och rakningsprodukter från några av de främsta varumärkena. Under din klippning, skäggtrimning eller rakning kan du passa på att lägga till extra tillval som ansiktsmask eller vaxning av öron, kind eller näsa. Vi är måna om detaljerna!
 
Kom in och låt oss ta hand om dig. Vi erbjuder behandlingar som är skräddarsydda för varje kund och deras livsstil i en distinkt unik atmosfär. Våra kunder är vår högsta prioritet, vi värdesätter varje kund minst lika mycket och efter deras individuella behov.
 
Vi erbjuder professionella grooming tjänster som fokuserar på traditionella tekniker, men är utformade för att passa den moderna gentlemannen
 
Vare sig du är ute efter ett modernt utseende eller något elegant från förr, kommer våra utbildade och kunniga barberare hjälpa dig att uppnå det utseende du strävar efter.
Vi vet att det inte finns något värre än att få en frisyr eller rakning som inte liknar något du söker efter. Det är därför vi tar oss tid att eftersträva det du vill ha och leverera bästa möjliga resultat. Du lämnar vår barbershop med en ”million bucks” känsla, redo att erövra.
 

Våra priser

Herrklippning   320 kr
Herrklippning skin fade   320 kr
Herrklippning & traditionel rakning   450 kr
Herrklippning & skäggtrimning mm   450 kr
Skäggtrimning mm   250 kr
Skäggtrimning   250 kr
Mustaschklippning   75 kr